Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
po zalogowaniu widzę "problemy dotyczące forum" i
Autor Wiadomość
BHP_user 

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 13 Paź 2009
Posty: 325
Wysłany: 2011-09-08, 13:43   po zalogowaniu widzę "problemy dotyczące forum" i

witam,

mam następujący problem.
Po zalogowaniu widzę tylko "problemy dotyczące forum" i "bocznicę". Czyżby Admin zablokował mi przez przypadek pozostałe wątki :?: :?:

proszę o pomoc.

Dzieki
_________________
bungee jumping - najlepszy sposób na odstresowanie ;-)
 
     
Andrzej J.S 
Spec. BHP - emeryt

Pomógł: 79 razy
Dołączył: 30 Maj 2007
Posty: 5892
Wysłany: 2011-09-08, 14:03   

BHP_user napisał/a:
Po zalogowaniu widzę tylko "problemy dotyczące forum" i "bocznicę". Czyżby Admin zablokował mi przez przypadek pozostałe wątki :?: :?:

A może masz coś z komputerem, bo ja otwieram wszystko.
 
     
leptoptelis 


Dołączył: 17 Lut 2010
Posty: 563
Wysłany: 2011-09-08, 14:23   

U mnie też działa bez zarzutu.
_________________
www.behemoth.pl
 
     
BHP_user 

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 13 Paź 2009
Posty: 325
Wysłany: 2011-09-08, 15:00   

nie wydaje mi się żeby to był problem z komputerem, ale mimo wszystko sprawdzę to jak wrócę do domu, bo teraz jeszcze muszę cięzko pracować ;-)
_________________
bungee jumping - najlepszy sposób na odstresowanie ;-)
 
     
jarekja 

Wiek: 33
Dołączył: 30 Kwi 2010
Posty: 267
Wysłany: 2011-09-08, 16:45   

ja tez tak mam ze tylko te dwa widze i musze korzystac z opcji szukaj hehe , ale tak mam od początku :)
_________________
Absolwent - mgr inż.
 
     
BHP_user 

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 13 Paź 2009
Posty: 325
Wysłany: 2011-09-08, 20:30   

Na prywatnym komputerze jest wszystko ok. Być może to był chwilowy problem, albo dotyczy konkretnego komputera, przeglądarki.

Jarejka jakiej przeglądarki używasz?? Bo u mnie na Mozillii jest ok.
_________________
bungee jumping - najlepszy sposób na odstresowanie ;-)
 
     
Andrzej J.S 
Spec. BHP - emeryt

Pomógł: 79 razy
Dołączył: 30 Maj 2007
Posty: 5892
Wysłany: 2011-09-08, 22:02   

BHP_user napisał/a:
Na prywatnym komputerze jest wszystko ok.

A może jest to związane z "IP" komputera :?:
 
     
Andrzej J.S 
Spec. BHP - emeryt

Pomógł: 79 razy
Dołączył: 30 Maj 2007
Posty: 5892
Wysłany: 2011-09-08, 22:03   

Myślę, że "admin" powinien się to tego ustosunkować.
 
     
BHP_user 

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 13 Paź 2009
Posty: 325
Wysłany: 2011-09-09, 08:39   

Andrzej J.S napisał/a:
A może jest to związane z "IP" komputera


Teraz już jestem w pracy, zalogowałem się i wszystko jest ok.
Myślę, że to były chwilowe problemy z forum.
Jak byłem na podyplomówce z bhp zainstalowałem podobne forum na jednym z serwerów, tylko po to, żeby umieszczać na nim opracowane odpowiedzi na pytania do egzaminu i wymieniać się informacjami dot. zjazdów itp., ale to jest nie istotne.
Pamiętam, że w panelu administratora była funkcjonalność blokowania poszczególnych wątków użytkownikom i stąd przyszła mi do głowy myśl z pierwszego postu, że może admin mnie przyblokował, ale nie miał powodu bo jestem grzeczny :mrgreen:
Problemu już nie ma co mnie cieszy, a ostatnio rzadko zaglądałem na forum i muszę to teraz nadrobić :-D
_________________
bungee jumping - najlepszy sposób na odstresowanie ;-)
 
     
jarekja 

Wiek: 33
Dołączył: 30 Kwi 2010
Posty: 267
Wysłany: 2011-09-09, 18:43   

ja własnie na mozzili mam tak cały czas
_________________
Absolwent - mgr inż.
 
     
Andrzej J.S 
Spec. BHP - emeryt

Pomógł: 79 razy
Dołączył: 30 Maj 2007
Posty: 5892
Wysłany: 2011-09-10, 08:26   

jarekja napisał/a:
ja własnie na mozzili mam tak cały czas

Korzystam z tej przeglądarki wiele lat i z różnych komputerów, ale nigdy coś takiego mnie się nie przydarzyło - to nie wina przeglądarki, a chyba niewłaściwych ustawień w komputerze.
 
     
jarekja 

Wiek: 33
Dołączył: 30 Kwi 2010
Posty: 267
Wysłany: 2011-09-10, 10:15   

całkiem mozliwe, musze zrobic konserwacje kompa bo juz dawno nic przy nim nie robiłem, wczesniej studia a teraz praca i tak jakos zeszło....
_________________
Absolwent - mgr inż.
 
     
Andrzej J.S 
Spec. BHP - emeryt

Pomógł: 79 razy
Dołączył: 30 Maj 2007
Posty: 5892
Wysłany: 2011-09-10, 13:08   

jarekja napisał/a:
całkiem mozliwe, musze zrobic konserwacje kompa bo juz dawno nic przy nim nie robiłem, wczesniej studia a teraz praca i tak jakos zeszło....

Najlepiej dokonaj przeinstalowania systemu. Tylko najpierw co najważniejsze przenieś na dysk (partycję) "D" bo usuniesz wszystko.
 
     
jarekja 

Wiek: 33
Dołączył: 30 Kwi 2010
Posty: 267
Wysłany: 2011-09-10, 20:55   

wiem wiem:) wszystko mam na D , na C mam tylko system:)
_________________
Absolwent - mgr inż.
 
     
BHP_user 

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 13 Paź 2009
Posty: 325
Wysłany: 2011-09-12, 08:41   

Zanim przeinstalujesz system, możesz jeszcze spróbować przywrócić ustawienia konfiguracyjne systemu z jakąś wczesniejszą datą - to jeszcze może pomóc.
_________________
bungee jumping - najlepszy sposób na odstresowanie ;-)
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

2019 © Wiedza i Praktyka
Strona wygenerowana w 0.04 sekundy. Zapytań do SQL: 10