Wiek: 99 Dołączyła: 15 Lut 2007 Posty: 1020 Skąd: raz TU a raz TAM;-)
Wysłany: 2009-11-26, 16:53 HELP! Nie mogę się zalogować :-(
Po wpisaniu loginu i hasła pokazuje mi sie komunikaty o jakiejs dziwnej tresci po angielsku, po czym powrocilam tu, zeby napisac jako gosc i jednak widze, ze jestem zalogowana? Nic nie rozumiem...:-((
Wysłany: 2009-11-26, 19:33 Re: HELP! Nie mogę się zalogować :-(
ewania napisał/a:
Po wpisaniu loginu i hasła pokazuje mi sie komunikaty o jakiejs dziwnej tresci po angielsku, po czym powrocilam tu, zeby napisac jako gosc i jednak widze, ze jestem zalogowana? Nic nie rozumiem...:-((
Mój "techniczny" już rozwiązuje zagadnienie - przepraszam serdecznie, to potrwa niestety zapewne parę dni.
Uspokajam, to nie wirus tylko błąd w bazie danych.
Wiek: 99 Dołączyła: 15 Lut 2007 Posty: 1020 Skąd: raz TU a raz TAM;-)
Wysłany: 2009-11-29, 14:35
A komunikat wygląda tak (każą poprawić plik bo forum nie będzie pracowac poprawnie... :
• You have damaged: config.php file !
• File must begin with: <?php and finish with ?> with any other chars (spaces, tabs or new line) before <?php and after ?>
• You must correct the file !
• Remember it is not mistake, if your text editor can not see this space, tab or new line, use other editor with operating multi (CR/LF) format or create new file with clean content.
• Forum will not work correctly with damaged config.php file.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/home/bhpforum/WWW/login.php:65) in /data/home/bhpforum/WWW/includes/sessions.php on line 676
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum