Poprzedni temat «» Następny temat
Ocena ryzyka w laboratorium zakładowym
Autor Wiadomość
mati20066 
mati20066

Dołączył: 02 Kwi 2018
Posty: 1
Wysłany: 2018-04-02, 18:47   Ocena ryzyka w laboratorium zakładowym

Cześć wszystkim,
chce wziąć się za aktualizacje oceny ryzyka w zakładowym laboratorium ( takie pomieszanie kontroli jakości + inne padanie parametrów produktów spożywczych ) z tego co zdążyłem się rozeznać wszystkich środków chemicznych jest około 80 :( z czego przy 11 da się zrobić pomiar nds. jak podejść do reszty ? metoda jakościowa ? każdy z osobna czynnik chemiczny ? czy pogrupować zagrożeniami? szukam rozwiązania bo jest tego sporo..
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Strona używa plików cookies.

Kliknij tutaj, żeby dowiedzieć się jaki jest cel używania cookies oraz jak zmienić ustawienia cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony użytkownik wyraża zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z bieżącymi ustawieniami przeglądarki.

2017 © Wydawnictwo Wiedza i Praktyka
Strona wygenerowana w 0.06 sekundy. Zapytań do SQL: 10