Witam mam ważne pytanie. Otóż skończyłem Kierunek rachunkowość i finanse - 3 lata i obroniłem licencjat. Obecnie mam okazję uczęszczać na bezpłatny kierunek technik BHP do szkoły policealnej TEB w Zamościu. Na koniec nauki jest egzamin państwowy na technika bhp.
I teraz pytanie co mogę robić mając taki tytuł, czy mogę pracować na samodzielnym stanowisku, przeprowadzać szkolenia itd. Jak wyglądają zarobki technika bhp?
Czy mam możliwości dalszego awansu ? jeśli tak to jak wysoko? czy blokadą będzie tu brak studiów wyższych związanych z bhp?
Bardzo prosze o odpowiedź na te pytania. Z góry dziękuję.
I teraz pytanie co mogę robić mając taki tytuł, czy mogę pracować na samodzielnym stanowisku, przeprowadzać szkolenia itd. Jak wyglądają zarobki technika bhp?
Samodzielnie po odbyciu 3 letniego stażu na tym stanowisku (musi być utworzona służba bhp aby staż się liczył) czyli dopiero jako st.inspektor.
soko napisał/a:
Czy mam możliwości dalszego awansu ?
Do starszego inspektora. Na specjalistę trzeba studia w tym kierunku lub specjalności.
soko napisał/a:
Jak wyglądają zarobki technika bhp?
???
Jeżeli chodzi o szkolenia to poczytaj na tym forum - temat był często wałkowany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum